Side 1 af 1

høje servicepriser ??

: søn 30. mar 2008 17:05
af tommy
Hej derude igen. Og tak for svarene på mine tidligere spørgsmål.

Nu har min carens løbet 28000 km og spurgte ved skift til sommerdæk for nylig - hvad service eftersyn kostede ved 30000 km og jeg er stadig rystet flere dage efter. Jeg gav 3000 kr ved 15000 km hos jacobil i køge, hvor jeg var meget utilfreds med flere ting ved bilkøbet. Har nu skiftet til car special ishøj og de skal have 6500 kr for et service eftersyn. Er det bare mig som synes det er MANGE penge for eftersyn på en ny bil :?: ?? Hvad har i betalt derude for 30000 km service ?? og hvorhenne ?? kan de svare sig at køre til sverige ??

Jeg har stadig ikke fået løst problemet med min carens trække mod højre - især på motorvej - blevet værre efter skift til sommerdæk. Værkføreren i ishøj car special sagde det var et normal problem for carens og den var meget følsom. Synes bare det er meget meget træls og haft 9 biler før denne carens, som har ubetinget min dyreste bi. Haft biler til 15000 kroner, som kunne køre stabilt lige ud, når man slipper rattet. Jeg må ned og klage igen. Øv

på forhånd tak - mvh tommy :x

Re: høje servicepriser ??

: søn 30. mar 2008 21:39
af kiaklub
Hej Tommy,
Jeg vil gerne opfordre dig til at melde ind i http://kiaklub.dk/viewtopic.php?f=17&t=650 med din serviceerfaring, så vi efterhånden kan få samlet priser og erfaring op.
Det er lykkedes nogen, inklusive mig selv, at få lidt rabat ved at bede om det, men det kan under alle omstændigheder betale sig at spørge sig for et par steder, og så iøvrigt notere sig standarden på værkstedet. Jeg synes, der er stor forskel på de værksteder, jeg har haft fat i, i årenes løb.

Re: høje servicepriser ??

: man 14. apr 2008 12:04
af oldermanden
Hej Tommy.

Jeg er stadig den lykkelige bruger af en Carens CRDI EX Aut. fra september 2007, købt hos Autohuset Vestergaard i Vejle.

Jeg har nu kørt ca. 29.000 km i den, først ca. 8.000 km med sommerdæk, derefter 21.000 km med vinterdæk, og er fra i sidste uge tilbage på mine sommerdæk. Min bil kører helt perfekt, og der er ingen problemer med styring, sporing eller andet. Så Du må på værksted igen, der er en Om´er.

mvh
Oldermanden

Re: høje servicepriser ??

: søn 6. feb 2011 11:32
af LouiseNord
Hej Tommy,

Jeg kan anbefale dig at benytte hjemmesiden http://www.autopristjek.dk her kan du indtaste din opgave og derefter modtager du de bedste tilbud/priser på din indtastede opgave fra værkstederne i dit område. Jeg har selv benyttet siden flere gange med min Kia og har her fået rigtig mange gode oplevelser og store besparelser. Det er utrolig så stor en prisforskel der er fra værksted til værksted og derfor er det en rigtig god ide at indhente forskellige priser.

:) Vh. Louise